“Jeg har igennem en periode på 8-9 måneder gået i terapi hos Kenneth, og gør det stadig. Jeg oplever vores sessions som et trygt og behageligt rum, hvor jeg kan få luftet en masse bekymringer og frustrationer. Tanker, som jeg ikke umiddelbart føler, jeg har andre steder at gå hen med. Kenneth er både dybt empatisk og intelligent, og han er enormt god til at lytte og udlede de essentielle dele af mine rablerier. På den måde giver han mig mulighed for at få øje på mønstre i mine tanker, følelser og handlinger”

Asger

“Der var en tryghed og ro ved Kenneth og ikke mindst i terapirummet, som gjorde det muligt for mig at mærke efter, ja, mærke noget i det hele taget. Jeg fik fjernet mine spændinger af stress og mindreværd og det gjorde pludselig at jeg kunne mærke mere præcis og spore mig ind på min tilstand og hvorfor jeg i det hele taget var hos Kenneth”

Nicolai

“Jeg har allerede fået meget ud af at komme hos Kenneth. Det bedste bevis på det er måske at hver gang jeg skal derind så får jeg også en trang til at flygte – den lille stemme der siger at det er nemmere uden og jeg kunne jo sagtens bare arbejde med mig selv i stedet. Den magelige stemme der søger tryghed og status quo ved jeg godt kun kigger frem fordi den ved at der SKER noget når jeg kommer hos Kenneth – Jeg kommer derud hvor det bliver stort og tungt og også uoverskueligt, men Kenneth er god til at skabe en tryg ramme og et fordomsfrit miljø hvor vi arbejder fremad”

Torben

“Jeg kunne mærke, at jeg havde brug for professionel hjælp til at komme videre i mit liv. Det handlede blandt andet om skammens forskellige ansigter og udtryk og som var blevet hæmmende og ødelæggende for mig, især i mine nære relationer. Hos Kenneth er jeg blevet mødt som menneske – med empati og megen kærlighed – og uden fordomme. Det har været meget forløsende. Kenneth har stor menneskelig indsigt og er samtidig i stand til at give konkrete anvisninger på, hvad der kunne være godt at arbejde med.”

Kai

“Kenneth har mine allerallervarmeste anbefalinger. Han har hjulpet mig rigtig meget ved at gøre mig klogere på mig selv. Jeg har fået en øget indsigt og en slags klarsyn omkring mig selv. Det er ikke altid let, men det er helt klart det hele værd. Vi har eksempelvis identificeret nogle indlærte og uhensigtsmæssige mønstre, som kunne gøre mig låst i relationer og konflikter. Kenneth har givet mig plads, støtte, empati, perspektiv og har gjort at jeg nu mærker mig selv og mine følelser på en ny og mere produktiv måde. Processen har gjort, at jeg ikke “tæsker” mig selv mere. Jeg ved nu efterhånden, at jeg er et godt menneske. Jeg har virkelig fået lyst og vilje til en videre personlig udviklingsproces, da jeg ønsker at blive et endnu bedre jeg, både for min egen og mit barns skyld.”

Asbjørn