Kenneth Mosby

Hos mig er det vigtigt, at du kan komme som du er. Uanset hvad du bringer med dig fra dit liv vil jeg gøre alt for, at du bliver mødt med varme, empati og nærvær.

At gå i terapi skal være et rart sted at komme hen for dig, også selvom det du bringer med dig kan være både vanskeligt og svært at skulle tale om. Derfor handler psykoterapi grundliggende, om du kan være tryg og, at vi kan opbygge en tillidsfuld relation mellem dig som klient og mig som psykoterapeut.

Den røde tråd i mit liv og i mit professionelle virke er fokus på den kropslige opmærksomhed som en ressource. Integrationen af kroppen for vores velbefindende i psyken er central for mig.

Jeg er i særdeleshed optaget af vores opvækstvilkår, vores tidligste prægning og heraf dannelse af vores tilknytningsmønstre som ligger til grund for dem vi er, og dem vi udvikler os til at være som voksne mennesker. Og som ligger som dybe spor i os for hvordan vi gennem livet løbende enten agerer eller reagerer under de forskellige livsomstændigheder og krisesituationer vi som mennesker uundgåeligt alle løber ind i.

Jeg modtager løbende supervision, og arbejder ud fra Dansk Psykoterapeutforenings etiske regler, herunder reglerne for tavshedspligt.

Du er altid hjertelig velkommen.

Etiske regler

Jeg følger Etikreglerne fra Dansk Psykoterapeutforening. Du kan læse om regler på nedenstående link:

Se etiske regler